Wie zijn wij

De HypotheekFactory is een financiële dienstverlener die adviseert en bemiddelt op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ons hoofddoel is om jou het werk en de zorg uit handen te nemen als het gaat om financiële zaken. Wij ontzorgen en regelen alles van het begin tot eind.

Wij zorgen ervoor dat de financiering voor aankoop van je droomwoning goed aansluit bij je persoonlijke situatie en je financiële mogelijkheden door een maatwerk advies te geven.

De dienstverlening van de Hypotheekfactory kenmerkt zich als onafhankelijk, betrouwbaar, eerlijk, flexibel, betrokken en kennis van zaken. Wij doen er alles aan om jouw financiële belangen voorop te stellen en deze te behartigen. Wij willen je graag levenslang en persoonlijke bijstaan als financiële partner in jouw financiële zaken.

Wij adviseren je graag op de volgende onderdelen:

√ Het aankopen van een woning voor eigen bewoning of verhuur
√ Het verhogen van je hypotheek voor verbouwing
√ Het oversluiten van je huidige hypotheek
√ Het behouden van de eigen woning bij relatie beëindiging
√ Hypotheek voor ouderen (seniorenpropositie)
√ Adviseren en bemiddelen van levensverzekeringen
√ Adviseren en bemiddelen van woonlastenverzekeringen

Onze adviseur beschikt over ruim 10 jaar werkervaring in de bancaire sector als financieel adviseur, is een erkend financieel adviseur en tevens hypothecair planner.

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheekadviseur (www.seh.nl) en de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planner (www.hypothecairplanner.nl)